2010. június 17., csütörtök

Zsófika megszületett

Ma reggel értesültem a jó hírről, hogy végre megszületett a kistestvérem. Zsófika tegnap este háromnegyed 10-kor jött a világra, ugyanott, mint én - a ruzsinovi kórházban. Még az is lehet, hogy ugyanabban a szobában bőgtünk fel először.
De ami teljesen biztos, hogy mindez ugyanazon a napon történt - június 16-án. Így egyszerre fogjuk ünnepelni a születésnapjainkat.
Hamarosan indulunk a kórházba megnézni a kis csöppséget, így estére várhatóan a fényképeit is felbiggyeszthetem ide. (Apuci asszisztált a szülésnél - csoda, hogy annyi vér láttán nem zuhant össze... -, de csak mobillal tudott fotózni, mert a fényképezőgép elemei felmondták a szolgálatot. Pont a legrosszabbkor. A mobilból pedig nem tudta bejátszani a képeket. Hiába, az idősebb generáció már nem annyira ért a számítógépekhez, mint mi fiatalok...)
Zsófika méretei egyébként az első hírek szerint 3680 gramm és 51 centiméter. És mindehhez gyér fekete haj. Hamarosan saját szememmel is meggyőződhetek róla, ebből mi igaz.:)

1 megjegyzés:

jurgen írta...

Kedves Terézke! Szívböl gratulálok a hugihoz!!! Várjuk ám a képes beszámolókat, úgyhogy rázd gatyába azt a lókötö apudat :)